Nieuws

vraag het boek "Musea van Peutz" aan

De nieuwe editie in de reeks van boeken van de groep Peutz is uit: "Musea van Peutz" is het verhaal van een passie voor musea.

STUK: Huis voor Dans, Beeld en Geluid heropent na uitgebreide renovatie

STUK: Huis voor Dans, Beeld en Geluid heropent na een uitgebreide renovatie. Daidalos Peutz was akoestisch adviseur voor het oorspronkelijk ontwerp van 1996 en gaf ook voor deze renovatiefase akoestisch advies aan het ontwerpteam rond Neutelings Riedijk Architecten .

Residentie Louise marie te Antwerpen is klaar!

Residentie Louise Marie te Antwerpen is klaar!

Renovatie van het Stadhuis van Antwerpen nadert oplevering

De renovatie en restauratie van het Stadhuis te Antwerpen nadert de oplevering. De laatste werken worden uitgevoerd en de opleveringsproeven in het kader van de BREEAM-certificatie worden uitgevoerd.

Oude Veeartsenarijschool wint een bronzen medaille bij de architectuurprijs ‘architectuur en erfgoed’ bij de Publica Awards

Oude Veeartsenarijschool wint een bronzen medaille bij de architectuurprijs ‘architectuur en erfgoed’ bij de Publica Awards.

Laboratorium voor akoestiek op Kanaal Z

In hun reportagereeks over labo's kreeg ons laboratorium voor akoestiek de mensen van Kanaal Z op bezoek.

Daidalos Peutz organiseert mee het 'Building Simulation' congres in Brugge van 1 tot 3 september

Wil je weten of 'low-tech' gebouwen zoals 2226 de oplossing zijn voor een klimaatneutrale wereld? De ingenieur van 2226, Lars Junghans, komt het uitleggen op het 'Building Simulation' congres in Brugge van 1 tot 3 september.

Bouwverlof

De kantoren van Daidalos Peutz zijn gesloten van 19 juli tot 1 augustus omwille van het bouwverlof. Hierna zijn we weer bereikbaar.

We wensen iedereen een prettig en deugddoend verlof en zien elkaar weer vanaf 2 augustus!

Wedstrijd restauratie, renovatie en herbestemming van het Begijnhof te Antwerpen gewonnen

Daidalos Peutz heeft samen met het ontwerpteam HUB, Studio Roma, Triconsult, Ingenium en Erik Dhont de wedstrijd voor de restauratie, renovatie en herbestemming van het Begijnhof te Antwerpen gewonnen.

We kijken uit naar de verdere uitwerking en zijn fier dit project te mogen verwezenlijken.

Opleveringstesten het Brieleke Wommelgem

Na oplevering van de werken aan het Cultureel Centrum van "Het Brieleke" te Wommelgem werden akoestische tests uitgevoerd.