Een Dag van Kennis en Praktijk!

07-03-2024

Op maandag verwelkomden we 18 studenten van de 50ste Hogere Cursus Akoestiek uit België en Nederland in het akoestisch laboratorium van Daidalos Peutz. Een dag vol kennis en praktijk stond op het programma, waarbij de studenten een diepgaand inzicht kregen in onze geavanceerde meetfaciliteiten.


De dag begon met korte presentaties en technische toelichtingen, gevolgd door een fascinerende rondleiding langs onze meetruimtes. Hier konden de studenten zich vertrouwd maken met de diverse mogelijkheden van ons geaccrediteerd laboratorium.


overzichtsfoto deelnemers

In de namiddag was het tijd voor praktijkervaring tijdens verschillende workshops die we hadden voorbereid. Deze hands-on sessies gaven de studenten de kans om de opgedane kennis meteen toe te passen en te experimenteren.
Het was een inspirerende dag waarop de studenten niet alleen leerden over akoestiek in theorie, maar ook de kans kregen om hun kennis direct in de praktijk te brengen. We kijken uit naar meer van dergelijke educatieve dagen waarop we samen met de nieuwe generatie akoestische experts de wereld van geluid verder verkennen!

zicht zijkant